Melboller ca. 1 kg. Fryseegnet

Melboller ca. 1 kg. Fryseegnet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Alex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.margarine
2.5 dl.vand
275 g.hvedemel
2 tsk.salt
7-8 æg "alt efter størrelse
Opskrift:
Margarine og vand opvarmes til kogepunktet melet hældes i på en gang - der røres kraftigt til dejen slipper gryden salt røres nu i - afkøles let

æggene piskes let sammen og røres i dejen lidt ad gangen

dejen kommes i en bollesprøjte og skæres med en kniv ned i en gryde kogende vand tilsat 2 spsk. salt bollerne holdes tæt på kogepunktet til bollerne er faste

bollerne tages nu over i en gryde med koldt vand efter afkølingen sættes de på et fad hvor der er en dyb tallerken lagt omvendt så væden kan komme væk fra bollerne





karakterer:
Opskriften er vist 29333 gange,
og udskrevet 922 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-17 14:20:38
Jeg lavede bollerne med smør, mon det kan være årsagen til, at de blev bløde? Kan ikke serveres for andre end måske mig selv🧐

  -   2011-11-07 21:20:42
Jeg kommer dem i en skaal med isvand.

  -   2008-09-24 22:32:09
Fremragende opskrift,og nem at lave,jeg løsfryser bollerne ,så bliver de ikke bløde når de tøes op .E Andersen

  -   2007-03-04 14:48:47
Alex - bollerne skal i meget koldt vand som holdes koldt med fryseelement

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg synes bollerne virker meget løse i det efter frysning

  -   2005-01-01 01:01:01
fin opskrift.. dejen skal bare køle mere af inden den kommer i bollesprøjte..