Melboller ca. 1 kg. Fryseegnet
Indsendt af : Alex Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og vand opvarmes til kogepunktet melet hældes i på en gang - der røres kraftigt til dejen slipper gryden salt røres nu i - afkøles let
æggene piskes let sammen og røres i dejen lidt ad gangen dejen kommes i en bollesprøjte og skæres med en kniv ned i en gryde kogende vand tilsat 2 spsk. salt bollerne holdes tæt på kogepunktet til bollerne er faste bollerne tages nu over i en gryde med koldt vand efter afkølingen sættes de på et fad hvor der er en dyb tallerken lagt omvendt så væden kan komme væk fra bollerne |
|
Opskriften er vist 29333 gange,
og udskrevet 922 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer En der har lavet mad i 60 år 🧐 - 2019-10-17 14:20:38 Jeg lavede bollerne med smør, mon det kan være årsagen til, at de blev bløde? Kan ikke serveres for andre end måske mig selv🧐 Christa - 2011-11-07 21:20:42 Jeg kommer dem i en skaal med isvand. anonym - 2008-09-24 22:32:09 Fremragende opskrift,og nem at lave,jeg løsfryser bollerne ,så bliver de ikke bløde når de tøes op .E Andersen anonym - 2007-03-04 14:48:47 Alex - bollerne skal i meget koldt vand som holdes koldt med fryseelement Sonja - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes bollerne virker meget løse i det efter frysning Else - 2005-01-01 01:01:01 fin opskrift.. dejen skal bare køle mere af inden den kommer i bollesprøjte.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne