Norske Tvebakker
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Alex Indsendt : Red : |
|
|
Dejen samles, og deles i 4 lige store dele, de trilles i 4 lange pølser, der trykkes lidt flade på bradepanden
bages 1. gang 15 min. v. 175 gr.
stængerne skæres i skrå stykker " så de ligner Harlekin " de sættes igen i ovnen, og bages igen 15 min. ved 150 gr. Tips: Vi laver gerne 2-3 portioner, de skal nok få ben at gå på Velbekomme |
|
Opskriften er vist 12028 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Alex - 2010-12-13 20:39:41 Sjovt nok Det med Aalborg , jeg er født og opvokset i Aalborg . Men opskriften har jeg fra madlavning for finere mænd, sludder : finere madlavning for mænd sine.stof - 2009-12-18 19:56:57 Hvor blev jeg glad, da jeg fandt denne opskrift. Netop de Norske tvebakker min mor altid lavede da jeg var barn, og hun stammede fra Ålborg, hvis det kan ha' din interesse! Jeg husker bare nødderne som mere hele end hakkede. Og så tror jeg der var enten kardemomme eller vanille i dejen. Glæder mig til at efterprøve den. Mangejule hilsener Sine Stof |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne