Juleæbler

Juleæbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Tulle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 æbler
1 håndfuld store rosiner
1 håndfuld mandelflager
1 æggehvide
50 g.sukker /kanel blanding
50 g.revet marcipan og/eller Akaciehonning
3 spsk.smør
 
 Mascarpone Creme:
250 g.Mascarpone ost
50-100 g.flormelis
0.5-1 citron saft herfra
1 citron Revet skal heraf
 Vanilje
 
Opskrift:
Æblerne skrælles og kernehuset stikkes ud. Æbler kan halveres, bådes eller bruges hele. Rul æblerne i æggehvide og derefter sukker/kanel blanding. Pynt med marcipan og/eller honning, mandelflager og rosiner. Serveres med mascarpone creme, creme fraiche eller flødeskum.

Tips:

Lidt af tyngden i desserten kan fjernes hvis man vælger en let creme fraiche som tilbehør.





karakterer:
Opskriften er vist 9562 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-03 17:51:57
ØØ.hhhhh- Er det rå æbler? der behandles på den måde- de må da skulle steges eller tilberedes på en måde, som jeg kender stegte æbler. Mangler du ikke en tilberednings måde?- for mig som dog kan lave mad skal jeg nok regene den ud, måske ikke lige hvornår marcipanen skal på.Hvad med de mange andre der lige er begyndt selv at lave mad.