Juleæbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Tulle Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skrælles og kernehuset stikkes ud. Æbler kan halveres, bådes eller bruges hele.
Rul æblerne i æggehvide og derefter sukker/kanel blanding. Pynt med marcipan og/eller honning, mandelflager og rosiner.
Serveres med mascarpone creme, creme fraiche eller flødeskum.
Tips: Lidt af tyngden i desserten kan fjernes hvis man vælger en let creme fraiche som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 9562 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer En anden Tulle - 2012-10-03 17:51:57 ØØ.hhhhh- Er det rå æbler? der behandles på den måde- de må da skulle steges eller tilberedes på en måde, som jeg kender stegte æbler. Mangler du ikke en tilberednings måde?- for mig som dog kan lave mad skal jeg nok regene den ud, måske ikke lige hvornår marcipanen skal på.Hvad med de mange andre der lige er begyndt selv at lave mad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne