Nougatbrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt af : marlene Indsendt : Red : |
|
|
blødgør nougaten. den skal være blød som creme. Rist hasselnødderne på en pande med låg i ca. 5 min. Ryst panden af og tilså de ikke brænder på.
Fjern den brune hinde fra nødderne og halver dem. Afkøl dem.
Rør hasselnødderne i nougaten.
Fordel massen på et stykke plastik i aflange firkantede stænger å ca. 1 1/2cm tykkelse. Stil dem koldt i 1 time.
Smelt chokoladen over vandbad.
Fordel halvdelen af den halvkolde, ca. 30 grader, smeltede chokolade på oversiden af nougaten. lad den stivne.
overtræk bunden med resten af chokoladen. pynt med nødder og sølvstøv.
Tips: nougaten kan skæres i aflange stykker med en varm kniv. |
|
Opskriften er vist 7846 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne