Fyldte peberfrugter med ris og ketchupsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Peberfrugterne:
Toppen hvor stilken sidder på peberne skæres af og kasseres, de renses.
Resten blandes til fars og fyldes i peberne.
De sættes i et ovnfast fad med kant og steges i ca. 45-60 min. afhæning af str. ved 180 gr.
Risene koges under låg i 12 min. og skal derefter hvile med låg i 12 min. væk fra varme. Vigtigt: Låget må ikke fjernes.
Saucen: mælken varmes til den koger let, jævnes med mel eller saucejævner og smages til med ketchup, salt, peber og lidt sukker.
|
|
Opskriften er vist 13400 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer den der er på A. - 2011-12-26 23:22:38 Den var ok. konsistensen er lidt flydende, og jeg brugte ikke sukker, da jeg er på A. den blev godt nok lidt syrlig, bitteret eller sådan. jeg brugte fuldkornsmel tilat jævne sovsen lidt med. Men den er ok... 4 ½ point herfra ;D Mimmer - 2007-07-04 16:24:26 Hvorfor smide toppen ud det ser da degorativt ud at sætte den på den fyldte peber. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne