Fyldte peberfrugter med ris og ketchupsauce

Fyldte peberfrugter med ris og ketchupsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 De fyldte peberfrugter:
4 peberfrugter
500 g.svinekød
1 stort løg
2 æg
1.5 dl.hvedemel
2-3 tsk.salt
 peber
0.5 dl.mælk
 evt.oregano
 
 Ris:
4 dl.Jasmin ris
6 dl.vand
1 tsk.salt
 
 Ketchupsauce:
 Ketchup
0.5 dl.mælk
 hvedemel eller lys saucejævner
 salt
 peber
 sukker
 (hvis der kommer lidt væde ved peberne når de er ovnstegte hældes det i saucen)
 
Opskrift:
Peberfrugterne: Toppen hvor stilken sidder på peberne skæres af og kasseres, de renses. Resten blandes til fars og fyldes i peberne. De sættes i et ovnfast fad med kant og steges i ca. 45-60 min. afhæning af str. ved 180 gr. Risene koges under låg i 12 min. og skal derefter hvile med låg i 12 min. væk fra varme. Vigtigt: Låget må ikke fjernes. Saucen: mælken varmes til den koger let, jævnes med mel eller saucejævner og smages til med ketchup, salt, peber og lidt sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 13400 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-12-26 23:22:38
Den var ok. konsistensen er lidt flydende, og jeg brugte ikke sukker, da jeg er på A. den blev godt nok lidt syrlig, bitteret eller sådan. jeg brugte fuldkornsmel tilat jævne sovsen lidt med. Men den er ok... 4 ½ point herfra ;D

  -   2007-07-04 16:24:26
Hvorfor smide toppen ud det ser da degorativt ud at sætte den på den fyldte peber.