Teriyaki sauce - Teriyakisauce
Indsendt : |
|
|
Kom alle ingredienserne til saucen op i en lille gryde, og bring i kog. Lad det simre, indtil sukkeret er opløst. Brug saucen med det samme eller afkøl.
Tips: Teriyakisaucen opbevares bedst i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 28600 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Gundersen - 2011-09-24 16:05:35 blander selv vores karamel, blander helt nøjagtigt.. indtil koppen den er fyldt med teriyaki! anonym - 2010-05-22 11:06:31 Jeg mener det er en Japansk sovs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne