Æblekage med kanelsukker
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Chris Indsendt : Red : |
|
|
Smør et fad med olie og drys mel over. Skræl æblerne og skær dem i både og kom dem i fadet.
Rør mel, blødgjort smør, sukker og vaniliesukker sammen til en ensartet konsistens i en skål. Drys kanelsukker over æblerne og fordel dejen med en dejskraber ovenpå. Bages ved 200 grader i cirka 45 min. Tips: Kan serveres med flødeskum eller creme fraiche |
|
Opskriften er vist 11544 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Cathrine - 2010-04-26 21:26:32 Opskriften er nem, men der er for lidt dej hvis man laver den i en almindelig tærteform og dejen er meget melet.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne