Olsens karrysuppe med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Karry svitses i smørret, og de hakkede løg og hvidløg ristes af. Tilsæt bouillon og flåede tomater og lad koge i 10 minutter. Tilsæt fløden, smag til med salt og peber. Fersknerne skæres i tynde både og tilsættes sammen med rejer. Nu skal suppen blot varmes godt igennem. Ved servering lægges først et par spiseskefulde kogte ris i den dybe tallerken og derfter hældes suppen over.
Servér med brød. |
|
Opskriften er vist 35762 gange,
og udskrevet 1398 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Millie - 2023-11-04 19:51:49 Den suppe er bare god HeleneDaner - 2012-11-03 22:44:25 Når der står 1 portion, hvor mange mennesker er man så om at dele denne portion? Eva - 2011-10-05 16:54:47 Jeg tilsætter saft fra fersknerne, det er rigtig lækkert Ole - 2010-12-31 10:09:23 Prøv den med mandler i ligetil. Damn det er guf.. :o) buller123 - 2010-03-22 17:09:11 Den er rigtig god og nem at lave, men det er for meget karry.... anonym - 2010-02-10 12:51:12 fantastisk suppe ;o) Camilla - 2009-05-23 16:00:18 Dette er en super lækker suppe, både smags- og synsmæssigt. Jeg er sikker på den også ville være et hit med kylling og svinekød. vær obs på den er lidt stærk Det er en skam der ikke er et billed af den - wow. god fornøjelse :) kok - 2005-01-01 01:01:01 karry er en smags sag jeg har en lignende opskrift med 4 spsk karry blot skal karryen ikke svitses af inden vkj - 2005-01-01 01:01:01 det er for meget karry, 2spsk er rigelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne