Farseret peberfrugt med oksekød

Farseret peberfrugt med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.halve peberfrugter
170 g.tatarkød
1 ds.cherrytomater
1 tsk.oregano
4 spsk.friskhakket basilikum
0.5 tsk.chili
 salt
 peber
75 g.kogte ris
 lidtbouillon
 
Opskrift:
Kog risene. Svits kødet i ganske lidt bouillon og tilsæt tomater og krydderier. Lad det småsimre i nogle min. Smag til med salt og peber og vend de kogte ris ned i kødsausen. Hæld kødsausen i peberfrugterne. Sæt dem i et ovnfast fad og bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 min. Pynt: frisk basilikum





karakterer:
Opskriften er vist 28214 gange,
og udskrevet 798 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu