Figenmousse
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt af : Rikke Indsendt : |
|
|
Skær fignerne i små stykker og blend dem sammen med romessens.
Røres herefter sammen med den græske yoghurt og smages til med flydende sødemiddel og appelsinessens.
Anret i et portionsglas og stilles koldt lidt inden serveringen.
Pynt desserten med citronmelisse og evt. et lille stykke figen
Tips: Sødemiddel lyder ikke særlig tiltrækkende i desserter - men det smager ganske fortræffeligt. Har man en sød tand og skal passe på figuren - er sødemiddel el. rørsukker nok det bedste valg. |
|
Opskriften er vist 7198 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Pb. Ernæring &sundhed - 2009-10-21 21:42:14 lige en venlig rettelse. Rørsukker er ernæringsmæssigt ikke spor bedre end almindeligt sukker! så jeg ville holde mig til sødeidlet hvis det er for at sænke energiindholdet i desserten. .. men den lyder nu rigtig god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne