Ris a la mande (diabetes)

Ris a la mande (diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.grødris
2 dl.vand
8 dl.skummetmælk
250 g.fromage frais naturel 0.5%
1 Vaniljestang
0.5 tsk.flydende sød
20 smuttede finthakkede mandler
1 hel mandel
 
Opskrift:
Risen koges op med vand.
Mælken tilsættes og grøden koger en halv time ved svag varme.
Vanillekornene blandes i den varme grød, der afkøles, inden den røres godt med fromage frais.
Mandlerne tilsættes og der smages til med flydende sød.

Tips:

Ris a la manden serveres iskold med syltede sukkerfri kirsebær.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risalamande fedtfattig

karakterer:
Opskriften er vist 26620 gange,
og udskrevet 733 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-12-18 18:55:41
Må man ikke bruge fløde og sødmælk ?

  -   2012-12-10 12:50:13
den er rigtig god for man kan bruge den til alle