Ris a la mande (diabetes)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Risen koges op med vand.
Mælken tilsættes og grøden koger en halv time ved svag varme. Vanillekornene blandes i den varme grød, der afkøles, inden den røres godt med fromage frais. Mandlerne tilsættes og der smages til med flydende sød. Tips: Ris a la manden serveres iskold med syltede sukkerfri kirsebær. |
|
Opskriften er vist 26620 gange,
og udskrevet 733 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ann - 2014-12-18 18:55:41 Må man ikke bruge fløde og sødmælk ? lis jespersen - 2012-12-10 12:50:13 den er rigtig god for man kan bruge den til alle |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne