Havkat bagt med grønsager

Havkat bagt med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Havkat bagt med grønsager, billede 4 Havkat bagt med grønsager, billede 1 Havkat bagt med grønsager, billede 2 Havkat bagt med grønsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6-800 g.havkatfilet
100 g.soltørrede tomater i olie
1 løg
2 fedhvidløg
 olie
 smør
1 grøn squash
1 gul squash
1 sommerspidskål
3 kvistefrisk timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Hak løg og hvidløg, courgetter og spidskål.

Sautér løg og hvidløg og tilsæt de øvrige grønsager. Lad det hele riste et par minutter og smag til med salt og peber. Hæld det i et smurt, ovnfast fad.

Skær fisken i mindre stykker og fordel disse over grønsagerne. Drys med salt og peber.

Hak de soltørrede tomater og fordel disse over fisken sammen med den friske timian.

Lad bage midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 59960 gange,
og udskrevet 1265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-06 22:56:45
Kan du ikke skaffe gule squash så kan du bruge 2 grønne. Vi serverede bygotto til, risotto kan også bruges.