Havkat bagt med grønsager
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak løg og hvidløg, courgetter og spidskål.
Sautér løg og hvidløg og tilsæt de øvrige grønsager. Lad det hele riste et par minutter og smag til med salt og peber. Hæld det i et smurt, ovnfast fad. Skær fisken i mindre stykker og fordel disse over grønsagerne. Drys med salt og peber. Hak de soltørrede tomater og fordel disse over fisken sammen med den friske timian. Lad bage midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 60085 gange,
og udskrevet 1271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-09-06 22:56:45 Kan du ikke skaffe gule squash så kan du bruge 2 grønne. Vi serverede bygotto til, risotto kan også bruges. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne