Hjemmelavet rødkål 03
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Stokken og de yderste blade fjernes.
Kålen snittes fint og koges under låg i eddiken ca. 1 time.
Der smages til med salt-sukker og saft.
Hvorefter kålen koges videre ca. 25 min.
|
|
Opskriften er vist 20144 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-22 17:11:36 har set oopskriften på en anden side, og der skrev de der skulle biuges ca 2 kg rødkål Karin R. Miller - 2010-11-09 10:08:22 Nem og let forståelig men savner dog, info om hvor stor et Rødkåls hovede der skal bruges til ovennævnte Ingredienser. Er der nogen der, kan komme med et BUD? På forhånd tak. SP - 2010-11-08 18:46:59 Øhhh - hvort er rødkålen??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne