Nougat - iskage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt af : Rikke Indsendt : Red : |
|
|
Smelt 150 g. nougat i en skål over vandbad og køl det lidt af.
Pisk æggeblommer og sukker godt og tilsæt rom.
Pisk fløden stiv. Hak fyldet. Rør et par spsk. flødeskum i den smeltede nougat og vend det i æggemassen sammen med flødeskum og fyld.
Kom isblandingen i en form og frys den 5-6 timer.
Tips: Man kan lade iskagen stå 20 min. inden den serveres. Anret med friske jordbær rundt om iskagen. |
|
Opskriften er vist 7924 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne