Royal gullasch suppe
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød Indsendt af : Jan Nielsen Indsendt : Red : |
|
|
Grøntsagerne gøres i stand, skives, skæres i tern.
Kødet skæres i tern (også bacon).
Kom olie i gryden og varm den op, kom løg, bacon i gryden til løgene er klare.
Kom kødet i gryden samt paprika, rosmarin - lad det svitse ca. 5 min.
Kom ølen i gryden samt resten af krydderierne, derefter de hakkede tomater og lad det simre i ca. 10 min.
Resten af grøntsagerne kommes i og lad det så i ca. 10-15 min.
Smag retten til med salt peber m.m.
|
|
Opskriften er vist 11749 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne