Den LETTE karamel/ karemelbetrukket frugt
Indsendt af : kittycat Indsendt : Red : |
|
|
smelt smørret på en pande, til den er gylden. bland så margarinen i, og rør godt. kom så frugt i, og lad simre i ca. 10 min. når frugten er overbetrukket, tages de fra panden, og lægges på en papirbeklædt bradepande. lad størkne. hæld det resterende karamel i en isterningebakke, og køl i fryseren i en time, eller i køleren i max 3 timer. velbekomme.
Tips: du kan også putte jordbærrene OG karamellen i en isterningebakke, så jordbærrene bliver "støbt" ind i karamellen |
|
Opskriften er vist 10714 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Emma - 2012-03-11 11:49:32 Hvad for noget smør? lillemalle - 2009-01-19 19:40:10 til mette: der hvor der står `smelt smøret` det skal være smelt sukkeret Mette - 2008-02-24 19:31:23 Først skal man smelte smør og derefter margarine? Og ikke noget sukker? karamel-elskeren - 2005-01-01 01:01:01 elsker du karamel, så lav den-den er skide god karamel-elskeren - 2005-01-01 01:01:01 detteher er et HIT |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne