Den LETTE karamel/ karemelbetrukket frugt

Den LETTE karamel/ karemelbetrukket frugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SlikRet : Slik - Diverse slik

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : kittycat

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.sukker
150 g.becel stegemargarine (flydende)
250 g.friske jordbær (eller andet småfrugt bare det KUN er én slags)
 
Opskrift:
smelt smørret på en pande, til den er gylden. bland så margarinen i, og rør godt. kom så frugt i, og lad simre i ca. 10 min. når frugten er overbetrukket, tages de fra panden, og lægges på en papirbeklædt bradepande. lad størkne. hæld det resterende karamel i en isterningebakke, og køl i fryseren i en time, eller i køleren i max 3 timer. velbekomme.

Tips:

du kan også putte jordbærrene OG karamellen i en isterningebakke, så jordbærrene bliver "støbt" ind i karamellen





karakterer:
Opskriften er vist 10714 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-11 11:49:32
Hvad for noget smør?

  -   2009-01-19 19:40:10
til mette: der hvor der står `smelt smøret` det skal være smelt sukkeret

  -   2008-02-24 19:31:23
Først skal man smelte smør og derefter margarine? Og ikke noget sukker?

  -   2005-01-01 01:01:01
elsker du karamel, så lav den-den er skide god

  -   2005-01-01 01:01:01
detteher er et HIT