Strudsefrikadeller

Strudsefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket strudsekød
1 lille revet løg
1 æg
1 spsk.hvedemel
1 dl.hytteost
0.5-1 spsk.Danablu
2 spsk.revet ost
1-2 stilkesnittet blegselleri
 salt
 peber
 
 Stegning:
 olie
 
 Sauce:
4 dl.vand eller bouillon
l dl.skummetmælk
1-2 tsk.Ribsgele
 salt
 peber
 kulør
 sovsejævner
 hakket persille
 
 Salat:
2 æbler
1 lille klase vindruer
2 stilkeblegselleri
10 valdnødde-kerner
 salatblade
2 dl.ymer
 salt
 hvid peber
 sukker
 citronsaft
 
Opskrift:
Fars:
Rør samtlige ingredienser sammen til en fars, der stilles i køleskab i ca. ½ time, juster evt. konsistensen med lidt vand og form og steg 12 frikadeller.

Sauce:
kog stegepanden af med vand eller bouillon, tilsæt mælk og ribsgele, smag til med salt og peber og lad saucen koge et par min.
Juster med kulør og sovsejævner.
Rør hakket persille i lige inden serveringen.

Salat:
Bland æblestykker halve vindruer, snittet blegselleri, hakkede nøddekerner og strimlet salat.
Smag ymeren til med salt, peber, sukker og citronsaft og hæld den over salaten.





karakterer:
Opskriften er vist 5590 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu