Strudsefrikadeller
Hovedingrediens : Struds - Hakket strudsekød Indsendt : Red : |
|
|
Fars:
Rør samtlige ingredienser sammen til en fars, der stilles i køleskab i ca. ½ time, juster evt. konsistensen med lidt vand og form og steg 12 frikadeller. Sauce: kog stegepanden af med vand eller bouillon, tilsæt mælk og ribsgele, smag til med salt og peber og lad saucen koge et par min. Juster med kulør og sovsejævner. Rør hakket persille i lige inden serveringen. Salat: Bland æblestykker halve vindruer, snittet blegselleri, hakkede nøddekerner og strimlet salat. Smag ymeren til med salt, peber, sukker og citronsaft og hæld den over salaten. |
|
Opskriften er vist 5590 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne