Stegte kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Højtid: Thanksgiving Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kartoflerne igennem på langs og del hver halvdel i 4 både. Kom kartoffelbådene i kogende vand tilsat salt og kog dem under låg i ca. 10 min.
Hæld kartoflerne til afdrypning i en sigte.
Lad smørret gyldne i en pande. Kom kartoflerne i panden og drys med oregano, salt og peber. Steg kartoflerne ved jævn varme i ca. 5 min. - vend dem af og til. |
|
Opskriften er vist 81711 gange,
og udskrevet 886 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-11-14 12:09:37 Vi synes at bagekartofler er for skrøblige og melede til denne ret, brug hellere store spisekartofler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne