Fedtfattig forloren Hare
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fedtfattig opskrift Indsendt af : Kamilla Kristensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsen:
Riv løget fint og rør det med kødet ægget havregryn og salt/peber. Kom vand i så farsen bliver lind (samme konsistens som frikadeller. Snit 4 skiver kalkunbacon i små tern og rør dem i farsen. Læg 2 skiver bacon i en bradepande og læg farsen der på. Dæk farsen med resten af kalkunbaconen. Den sættes i ovnen ca. 20 min ved 200 grader C. alm. ovn. Vand hældes over haren som steger videre i 40 minutter. Haren tages ud og vandet sies over i en gryde og bruges til sovs. Sovs: Fond spædes op med minimælk og jævnes med kartoffelmel, den farves med lidt kulør og smages til med salt, peber og ribsgele. |
|
Opskriften er vist 155834 gange,
og udskrevet 5445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (82 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne Rasmussen, Odense V - 2009-07-11 17:03:30 Super lækker ret. Har altid købt dem i pakker førhen i bilka fx. Men efter at have prøvet den her, har den vundet 1 pladsen. Så nu laver jeg det selv fremover, og det tager max 5 min extra pga det skal blandes sammen. Ikke andet.. Super ret!! Fru Kirsten - 2009-03-14 21:05:00 Dejlig nem opskrift. Bruger godt nok kalv og flæsk i stedet, men det er jo en smagssag. Den er dejlig simpel, når man som mig ikke har den store tid i hverdagen til kompliserede opskrifter med lang kogetid Iben - 2008-11-15 18:44:14 Så er den i ovnen. Ser lækkert ud, mon ikk os den smager ligeså godt som den ser ud? Sandra - 2008-11-01 22:19:02 En rigtig god opskrift! Det smagte rigtig dejligt! Jeg måtte dog give haren noget mere tid i ovnen, men det var min egen skyld, jeg havde fået givet farsen for meget vand. En opskrift jeg varmt kan anbefale og glæder mig til at lave igen! Donia og Magnus - 2007-09-09 19:03:41 Super lækker og velsmagende ret. Kan varmt anbefales!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne