Fedtfattig og meget mættende suppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fedtfattig opskrift Indsendt af : Nicko-demus Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og del dem i små stykker, tilsæt frosne suppeurter, paprika og hvidløg. Tilsæt oksekøds bouillonpulver og vand.
Kog det hele sammen i ca. 30 minutter.
Blend det (kan udelukkes). Men konsistensen bliver dejligt cremet ved at blende den. Tips: Kan spises med f.eks. fiber-flutes, men kan sagtens undværes, da retten er meget mættende. Er dejlig på en kold dag, hvor der er frost og evt. sne. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 124501 gange,
og udskrevet 2285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2015-09-11 14:19:55 Tak for opskriften. Kartofler kan erstattes med blomkål hvis man vil undgå stivelsen. Mr.Culinary - 2013-11-17 16:42:54 Kartofler "Mætter" ikke, de giver bare oppustethed ( Samt dårligt helbred )... Hvis man ikke har prøvet at undgå Stivelse of Raffinerede produkter, så har man ikke følt forskellen! Anette - 2012-10-16 20:04:24 En dejlig nem suppe, smager til med godt, jeg blende den og kom den i frostposer til en person pr. pose,fik til 6 poser ud af anviste opskrift, jeg kom kyllingtern i efter den er opvarmet og brød til. Kristian - 2012-10-10 19:47:08 Jeg knaldede en oksekødsboullion i, det gik fint. Thumbs up for den blendede version! pia oesten - 2012-01-20 12:07:09 En rigtig dejlig suppe, med masser af smag i ,jeg blaendede den og det var absolut vidunderligt, mums siger jeg bare :) Ninna - 2011-10-31 12:35:58 Hvad er hønsekødspulver? Er det bare en boullion? Camilla - 2007-10-03 14:42:30 Lyder som en rigtig lækker suppe, vil prøve den i morgen til aftensmad. MiaPernille - 2007-05-28 11:41:37 tror jeg vil prøve den nu her til frokost, har alt for mange kartofler i skabet, men laver selv suppeurter, det er mere friskt. tak for ideen. Thea - 2007-04-04 15:40:13 super dejlig suppe. den smagte rigtig godt og den er også rigtig god til frokost.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne