Hvidløgsgravad sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Sverige Indsendt af : joeson Indsendt : Red : |
|
|
Sildefileterne befries for skind ( nemmest hvis de er halvfrosne ). Lægges i sildelagen i ca. 1 døgn.
Derefter lad lagen løbe af i en si, men gem noget af det til senere. Bland mayonnaise, cremefraiche og piskefløde. Tilsæt knus/hakket hvidløg tilsat groft salt. Bland sildefileterne i, tilsæt lidt af sildelagen og smag dig frem. Derefter bland purløg i og lad det stå 1-2 døgn med dildkviste oven på. Smag derefter silderetten til og pynt oven på med purløg og dildkviste. Tips: Retten kræver en del purløg ovenpå for alle kan smage det. Min familie vil ikke undvære en jule/påskefrokost uden denne silderet. Svarer gerne på evt. tvivlsspørgsmål. Rigtig god fornøjelse |
|
Opskriften er vist 6451 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne