Hvidløgsgravad sild

Hvidløgsgravad sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : joeson

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.store ferske sildefileter
 
6 dl.eddikelage (bestående af)
4 dl.vand
1.5 dl.hvid eddike
0.5 dl.dildeddike
2 spsk.sukker
0.25 målgroft salt
6 allehånde
8 hele peberkorn
1 laurbærblad
 koges sammen til lage.
 
 Derudover til sildene:
1 dl.mayonnaise
0.5 dl.piskefløde
0.5 dl.cremefraiche 38%
2-3 fedhvidløg
1 bdt.dild
1-2 bdt.purløg
 
Opskrift:
Sildefileterne befries for skind ( nemmest hvis de er halvfrosne ). Lægges i sildelagen i ca. 1 døgn.
Derefter lad lagen løbe af i en si, men gem noget af det til senere.

Bland mayonnaise, cremefraiche og piskefløde. Tilsæt knus/hakket hvidløg tilsat groft salt. Bland sildefileterne i, tilsæt lidt af sildelagen og smag dig frem. Derefter bland purløg i og lad det stå 1-2 døgn med dildkviste oven på.

Smag derefter silderetten til og pynt oven på med purløg og dildkviste.

Tips:

Retten kræver en del purløg ovenpå for alle kan smage det. Min familie vil ikke undvære en jule/påskefrokost uden denne silderet. Svarer gerne på evt. tvivlsspørgsmål. Rigtig god fornøjelse





karakterer:
Opskriften er vist 6451 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu