Pølsetårne 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Anders Indsendt : |
|
|
tilbered katoffelmosen som vist på pakken, sørg for den er ikke er alt for fast.
Smør et ildfast fad med smør, og fordel kartoffelmosen jævnt i bunden.
Skær hver af pølserne i 3 stykker og stik dem lodret ned i kartoffelmosen, så de står lodret op. Læg en teskefuld sød fransk sennep ved siden af hver pølse samt en tomatbåd.
Stil fadet midt i ovnen v. 200 grader i 15-20 minutter, til pølserne er sprøde og overfladen på mosen bagt.
Spises med salat, ketchup og groft brød til eller som det er.
Tips: Man kan selvfølgelig erstatte den kunstige kartoffelmos med rigtig kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 4513 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne