Rødspættefilet med ostecreme

Rødspættefilet med ostecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.rødspættefilet
100 g.flødeost
1 æggeblomme
75 g.ost
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
3 spsk.olie
6 tsk.dijonsennep
6 tsk.citronsaft
3 tsk.citronskal
500 g.frisk pasta
 mangochutney
500 g.spinat
 
Opskrift:
Rør en ostecreme af flødeost, æggeblomme, revet ost, revet muskatnød samt salt og peber.

Dup rødspættefileterne tørre og fordel ostecremen på dem. Rul fiskefileterne sammen fra halen, og læg dem i et smurt ovnfast fad. Du kan evt. lave en grønsagsbund, som fiskerullerne kan ligge på. For eksempel strimlet porre, løg, gulerod, lidt citron og olie samt salt og peber. Dæk fadet med stanniol og bag det midt i ovnen ved 200 grader C. i ca. 20 minutter. De sidste 5 minutter uden stanniol.

Rør en dressing af olie, sennep, citronsaft og -skal samt salt og peber. Snit spinaten (frisk grønkål kan også bruges), og rist den i olie et par minutter. Kog pastaen efter pakkens anvisning og vend spinat samt dressing deri. Servér fiskefadet med pastaen, mango chutney og evt. et par skiver brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16950 gange,
og udskrevet 531 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu