Rødspættefilet med ostecreme
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Rør en ostecreme af flødeost, æggeblomme, revet ost, revet muskatnød samt salt og peber.
Dup rødspættefileterne tørre og fordel ostecremen på dem. Rul fiskefileterne sammen fra halen, og læg dem i et smurt ovnfast fad. Du kan evt. lave en grønsagsbund, som fiskerullerne kan ligge på. For eksempel strimlet porre, løg, gulerod, lidt citron og olie samt salt og peber. Dæk fadet med stanniol og bag det midt i ovnen ved 200 grader C. i ca. 20 minutter. De sidste 5 minutter uden stanniol. Rør en dressing af olie, sennep, citronsaft og -skal samt salt og peber. Snit spinaten (frisk grønkål kan også bruges), og rist den i olie et par minutter. Kog pastaen efter pakkens anvisning og vend spinat samt dressing deri. Servér fiskefadet med pastaen, mango chutney og evt. et par skiver brød. |
|
Opskriften er vist 16989 gange,
og udskrevet 531 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne