Nem og fantastisk god fiskesuppe
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt af : kiki Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg svitses i margarine eller olie. Hakkede tomater, vin, bouillontern, vand og timian tilsættes og det hele koges op. Fisk tilsættes og småkoges i 10 min.
Nu må et ikke koge mere!!! Tilsæt rejer eller hummerhaler, fløde og dild. Varmes igennem. Smages til med salt og peber. Tips: Denne fiskesuppe er utrolig nem at tilberede og smager fantastisk. Server med flutes. |
|
Opskriften er vist 369378 gange,
og udskrevet 8912 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (180 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-12-06 18:18:29 Rigtig lækker suppe. Anni - 2021-05-02 12:08:00 Gæsterne sagde, det var en uforglemmelig suppe! Meget godt i forhold til den lille indsats, det var at lave den. Sandra - 2021-02-13 18:03:12 Jeg har nu lavet den suppe mange gange og min søn, som var 4 den første gang og nu 6 er stadig vild med det. Det bestilte han til aftensmad i dag :-). Den har altid fået en 5 her hos os:-) Jasmin - 2021-01-02 19:48:26 WOOW! Hvilken velsmagende suppe! Nøøøj! Den er god! 😋 Ikke sidste gang at jeg laver den. Mums! Andreas P - 2020-07-14 21:54:28 Har lavet denne et par gange. Hver gang er den lige god😁 dog vil jeg mene at 4 ikke er helt korrekt antal mennesker. Der er nok 6-7 stykker med denne opskrift. Bettina.1965 - 2020-04-10 15:18:16 Suppen var intet mere end absolut fantastisk . Det smagte simpelthen himmelsk. 👌👌👌👌 Line K - 2018-12-01 12:44:15 Fantastisk fiskesuppe!! Kan normalt ikke lide fiskesuppe, men denne er super go. Og den kan varieres i uendeligheder. Nogle gange har jeg ikke så mange løg og bruger mindre. Jeg har også lavet den med bacon og hvidløg. Og bruger den også som basis til alm suppe uden fisk. Tove kristensen - 2018-10-14 16:03:20 Dejlig fiskesuppe, havde nogle rejeskaller som jeg kogte ind med løg,hvidløg,porrer og en god slat pernod👍 Søren - 2018-08-05 11:43:42 Skal du brug hvid rundfisk i suppen til sidst så brug forkogt lange, den blafrer ikke ud. Det ser flot ud l suppen. Lidt ægte safran gør heller ikke skade. anonym - 2017-12-30 12:06:11 En fantastisk dejlig suppe, selv tvivlere bliver omvendt. Velbekommen Henrik Grotenborg - 2017-11-16 12:51:50 Rigtig god fiskesuppe som er meget let at lave Lars - 2017-10-21 02:08:31 Fantastisk suppe - jeg har "udviklet" på den og tilsætter fiskeboller, hummerfond (terning) samt et stænk Noilly Prat - og ellers originalopskriften. Lisa - 2016-12-01 18:01:39 Jeg brugte 5 skalotteløg. Virkelig god suppe! anonym - 2016-03-05 19:35:21 Skalotteløg er ret små og er mild i smag derfor 10 er ikke for meget 😊 anonym - 2016-02-16 17:45:52 10 Skalotteløg? Er det en løg suppe Henning - 2015-11-08 12:15:14 Vent med at komme rejerne i til den skal serveres. Hvis de varmes igennem sammen med fløden, bliver de hårde og kedelige. Bortset fra det, er det en herlig suppe. Ja, den kan sagtens fryses. Ingrid - 2015-10-12 19:16:03 Er den fryseegnet? Fik tilberedt en mængde, der kunne mætte et regiment soldater... 😊 Ingrid - 2015-10-12 18:00:21 Er den fryseegnet? Fik tilberedt en mængde, der kunne mætte et regiment soldater... 😊 Mary - 2015-07-26 16:36:40 Bedste fiskesuppe jeg nogensinde har smagt! Alle i min familie elsker den. Kan klart anbefales! :-) Tobias. - 2012-01-07 14:27:01 Er der ikke andet man kan bruge, istedet for hvidvin? Hvis man nu er for ung til at købe alkohol, og man gerne vi lave suppen... Rune - 2010-12-28 20:54:36 Nogen der har erfaring med at lave denne suppe dagen før man egentlig skal spise den? kec - 2010-11-09 18:48:22 Jeg brugte tomatpure i stedet for hakkede tomat. Det giver en mindre syrlig smag og runder suppen dejligt af. Charlotte - 2010-11-05 19:27:13 Er god med lidt safran samt jomfruhummerhaler og kammuslinger. :) anonym - 2010-03-29 14:37:25 jeg er kun 13 år og jeg har lige lavet den for den er vildt nem men smager også godt..prøv den:) Martin - 2010-03-14 13:11:35 Tog dillen väk, og tilfögede 3 fede hvidlög og 2 små röde chilli'er. Denne suppe er fantastisk go'! Elvig - 2010-01-19 16:51:03 Brugte alm. løg, 3 stk, gik fint Elvig - 2010-01-19 16:48:57 Lækker suppe. Jeg brugte pangasius. God til dem der mener de ikke kan lide fisk Sabine - 2009-09-02 19:44:26 Super er god og ned at lave, dog kan man sagtens halvere portionen. Vi var 4 mennesker og spiste kun halvdelen. Jeg brugte også nogle porer istedet for alle løgene. sacha - 2009-04-09 19:27:04 Du tager de to dåser med hakkede tomater og hælder i gryden, og så tager du de samme to dåser og hælder vand i, og hælder også det i gryden. Så passer vandmængden :) John Ruban - 2009-04-02 17:50:20 Hvor meget vand skal der bruges? Sacha - 2009-03-28 00:12:11 Jeg synes helt bestemt i skal putte dåsetomaterne i!! Det smager bare super. Jeg har ikke prøvet det, men jeg tænkte på at putte et lille skvis frisk citronsaft i næste gang jeg laver den. Bianca - 2009-02-23 22:42:16 Uhmm, den ser god ud. Men der skal vidst ikke dåsetomat i? Bare to dåser vand? Stella - 2009-02-01 09:01:40 Jeg brugte både løg og porrering. Suppen er nem at lave og meget velsmagende. Ane - 2008-11-15 13:50:46 Skøn suppe. Tilføjede en smule safran og spiste aioli og flutes til. Skøn og nem festmad. Mette - 2008-10-21 12:07:37 Meget lækker suppe. Jeg blandede lidt fisk, rejer, krabbekød og muslinger, og brugte også porrer i stedet for lidt af løget, og den smagte rigtig godt. Fie - 2008-10-20 17:24:31 Suppen er virkelig god og virkelig nem - jeg puttede ikke dåsetomaterne i og det blev den bestemt ikke ringere af :) anonym - 2008-03-02 13:59:19 Velsmagende suppe, men den blive bedre, hvis du lave bouillon ved at koge nogle fiskeben af, og koge det ind til geled. baeksted - 2007-02-02 16:01:49 Ja, super god og nem. Idé med porreringe forbedrer suppen anonym - 2005-01-01 01:01:01 Ja, denne suppe er nem og rigtig god. Jeg erstattede lidt af løget med porre ringe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne