Ovnret med hakket oksekød, tomat og champignon
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : kiki Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Brun løg og kød samt hvidløg peber og salt. læg det i bunden af et ildfast fad. Læg skiver af tomat henover. Steg skiver af champignon på panden ca. 5 minutter. Hæld madlavningsfløde hen over champignonerne i panden. Varm op og jævn, men saucen må ikke blive for tyk. Hæld saucen over tomaterne og kødet. Drys parmesan eller revet ost henover retten. Stil den i ovnen ca. 25 minutter. Tips: Server med enten pasta eller kartofler |
|
Opskriften er vist 101036 gange,
og udskrevet 2873 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2021-06-22 11:22:33 Jeg håber, at man kan skifte fløden ud med sødmælk og jævning, uden at ødelægge smagen. Mette - 2020-12-11 16:33:56 Hurtig, simpel og lækker 😊 anonym - 2020-10-28 16:29:51 Super- hældte lidt medium stærk tomatsauce på inden osten og mums Minna - 2016-08-04 20:17:42 smager glimrende og er hurtigt lavet - men det hjælper gevaldig på smagen, hvis man husker salt og peber i champignon/flødesaucen ;) anonym - 2011-12-23 16:03:28 smager bare for godt mums anonym - 2010-11-15 17:43:32 Mm den lyder super lækker, den skal prøves i aften (: anonym - 2009-02-24 23:23:12 Jeg plejer bare at skære hvidløget i små stykker. Det er fint. Men det kan sikkert også fint presses. Vil for øvrigt sige, at retten med fordel kan serveres til både ris, pasta og kartofler Lise - 2009-02-12 15:49:48 Jeg vil hører om hvidløget skal presses eller skal det bare skæres i små stykker ? Katja - 2008-12-14 11:57:16 Jeg ser meget frem til at lave retten og smage den. Den lyder til at være dejlig nem at lave. Perfekt til en travl dag Mette - 2007-10-04 19:52:11 Smager super og er let at lave :o) Ditte - 2007-04-02 20:10:25 Er rigtig nem at lave og smager bare rigtig godt. Kan med fordel laves på en travl dag. kiki - 2005-01-01 01:01:01 hov glemte lige at skrive i opskriften, at champignon/flødesaucen skal smages til med salt og peber,inden den hældes over retten... sorry |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne