Oldemors Vesterhavs fiskefrikadeller
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torskefisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Karina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisk og løg hakkes i en kødhakker. De øvrige ingredienser tilsættes, hvedemel kan variere lidt efter hvor "vandet" fisken er.
Sæt fiskefarsen i køleskabet ca. 30 minutter. Steg fiskefrikadellerne i smeltet smør på en pande. Steg ved vekslende varme til de er flotte og gyldne. Tilbehør til fiskefrikadeller kan som her være kogte kartofler og smeltet smør. Tips: Dette er IKKE fedtfattigt mad, men super frikadeller med sprød skorpe. |
|
Opskriften er vist 316301 gange,
og udskrevet 5668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (112 stemmer) |
|
Kommentarer Hansole - 2018-08-30 08:18:32 Selfølgelig kan du bruge en fodproser erik revienna - 2018-01-05 17:15:57 ja fiske deller er rigtig sundt og smager godt,nu er det så at her i thailand er torsk og laks ikke til at betale importvare. men vi har en der hedder tilapia (er en Ciclide art)den blandet med pangasius gir et virkelig godt resultat har brugt ovenstående opskrift, har prøvet at hakke tigerrejer og blåmuslinger med i farsen guf guf serveret med søde kartofler og persillesovs Thomas - 2017-09-02 12:52:06 Den helt rigtige opskrift. Piskefløde gør en forskel. Af samlet væskemængde vil jeg anbefale ca. 1 dl. Anders - 2016-10-19 17:10:09 Hvis man vil snyde lidt med fyldigere smag kan det anbefales at droppe salt og bruge lidt fiskeboulion i stedet. Evt. i tillæg krydre farsen med lidt dild. Mette - 2016-01-15 10:31:28 Jeg brugte halv hvid fisk og halv laks - droppede kødhakkeren og hakkede i stedet fisken med en skarp, tung kniv og det blev super godt! Jeg kan anbefale, at man ikke steger ved for hård varme, for jeg oplevede at den første omgang fiskefrikadellerpå panden blev for mørke før de var gennemstegte. Bent - 2014-11-02 14:18:14 Kan færdig fiskefars fryses Charlotte - 2013-10-28 18:11:41 Jeg brugte pengasius, i mangel på bedre. Jeg ved ikke om der var fiskens skyld eller at jeg hakkede det i en mini hakker, at jeg skulle bruge ufattelig meget mel. Thor - 2013-07-16 15:03:48 Fint resultat med at hakke fisken med en god kniv - tager under 10 minutter Kit - 2013-05-08 19:18:43 Har man ikke en kødhakker, skal man købe færdighakket fisk. Man kan ikke hakke fisk i en fooodprocessor, har jeg lige lært, da jeg skulle lave disse frikadeller. William - 2012-02-09 11:26:22 Jeg lavede disse fiskefætter, og de smagte skide godt :) Jeg brugte de "billige" fiskestykker som er mast sammen i firkantet blokke man kan købe i enhver Netto/fakta butik. Hele famillien spiste den uden brug af sovs, remulade eller andet da de havde en rigtig god smag i sig selv. Dagen efter spiste vi kolde deller der var blevet tilbage på brød, og det smagte også skide godt. Kan anbefales til alle :) Hjørdis - 2012-01-05 08:27:36 Jeg kan godt lide farsens konsistens...er det mon pga. det ikke er ren torskefars? De er i hvertfald meget sprøde og lækre. anonym - 2009-07-25 19:45:19 Fiskefrikadeller fra Hvide Sande Fiskeaktion (er også gode!!) 500 g torskefars 60 g løg 1 æg 1 dl. piskefløde ½ dl mælk 35 g mel 10 g kartoffelmel salt og peber Helle - 2007-10-08 09:59:13 De bedste fiskefrikadeller!!!!! Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Dette er verdens bedste fiskefrikadeller. Server dem med hjemmelavet remoulade, kartofler og persillesauce. Så er dagen bare redet, især for ungerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne