Tunfiskefrikadeller
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : karina Indsendt : Red : |
|
|
pres vandet fra tunen. Hæld tunen op i en skål. Hak tunen godt til den er findelt.
Bland de andre ingredienser i og rør godt. "farsen" skal være lidt klæbrig. varm olie eller andet fedtstof på panden. Formes som frikadeller og steges gyldne på begge sider. Tips: kan også laves i ovnes i en bradepande ved 200 grader til de har en pæn skorpe. Er gode til børn. |
|
Opskriften er vist 12638 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Alaa. - 2011-04-10 11:58:54 SKAL der cremefraise i eller kan man lave det uden?:-) Hamdi - 2009-10-21 13:19:53 Prøv med lidt chili, paprika, citronpeber, yummie det smager knaldhamrende godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne