Karrysuppe 03

Karrysuppe 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : karina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.af en god olie
0.5-1 spsk.god karry efter eget behov
1 sødt æble
1 stor kartoffel
1 stor gulerod
1 l.grønsagtsbouillon
 fløde
 evt.kyllingebryst stykker
 
Opskrift:
Æblet udkernes og skæres i små stykker, kartoflen skrælles og skæres i små tern, guleroden skrælles og skæres i tynde skiver. olien varmes og karryen "brændes" af. Æble og grønsager tilsættes og svitses i 2-3 min. bouillonen hældes ved. Lad det hele koge i 15- 20 min. eller til guleroden og kartoflen er godt møre.

Blend med en stavblender og tilsæt en pæn slat fløde. Giv et opkog og server.

Tips:

spises med eller uden kyllingestykker. Server gerne med friskbagt flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 43281 gange,
og udskrevet 1278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-02 14:32:01
Uhm en lækker suppe. Jeg tilsatte lidt limesaft og jævnede den med kartoffelmel til en lidt mere cremet konsistens - og tilsatte også et par ananasskiver skåret i små terninger.

  -   2010-10-17 15:36:13
wow en god suppe. Hvis i evt. har kogt lidt porre, gulerødder og kartofler (skåret) i til sidst bliver den endnu bedre, og man bliver mere mæt!:-)

  -   2008-11-06 17:02:43
Super god suppe.. Tilføj evt. ris og ananas, det gør den lige lidt ekstra lækker og fyldig..

  -   2008-02-06 18:52:17
Jeg syntes det er en hel vild god supppe. Den får 10 stjerner af mig. Den er nem at lave. Glæd dig til at smage dem :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er vildt nem at lave, og meget lækker. Kan spises både med og uden fløde.

  -   2005-01-01 01:01:01
Kanon dejlig suppe