Karrysuppe 03
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : karina Indsendt : Red : |
|
|
Æblet udkernes og skæres i små stykker, kartoflen skrælles og skæres i små tern, guleroden skrælles og skæres i tynde skiver.
olien varmes og karryen "brændes" af. Æble og grønsager tilsættes og svitses i 2-3 min. bouillonen hældes ved. Lad det hele koge i 15- 20 min. eller til guleroden og kartoflen er godt møre.
Blend med en stavblender og tilsæt en pæn slat fløde. Giv et opkog og server. Tips: spises med eller uden kyllingestykker. Server gerne med friskbagt flutes. |
|
Opskriften er vist 43281 gange,
og udskrevet 1278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Winnie - 2010-12-02 14:32:01 Uhm en lækker suppe. Jeg tilsatte lidt limesaft og jævnede den med kartoffelmel til en lidt mere cremet konsistens - og tilsatte også et par ananasskiver skåret i små terninger. anonym 13 år gammel - 2010-10-17 15:36:13 wow en god suppe. Hvis i evt. har kogt lidt porre, gulerødder og kartofler (skåret) i til sidst bliver den endnu bedre, og man bliver mere mæt!:-) Mia - 2008-11-06 17:02:43 Super god suppe.. Tilføj evt. ris og ananas, det gør den lige lidt ekstra lækker og fyldig.. Le 13 år - 2008-02-06 18:52:17 Jeg syntes det er en hel vild god supppe. Den får 10 stjerner af mig. Den er nem at lave. Glæd dig til at smage dem :-) Helle - 2005-01-01 01:01:01 Den er vildt nem at lave, og meget lækker. Kan spises både med og uden fløde. Dorte - 2005-01-01 01:01:01 Kanon dejlig suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne