Kanelboller 02
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Indsendt af : karina Indsendt : Red : |
|
|
smelt margarinen i en gryde, tilsæt mælken. når blandingen er fingervarm opløses gæren heri. Bland sukker, salt, kanel og æggeblommer i og kom lidt mel i af gangen. Ælt dejen godt. Lad den hæve i 20 min. Form 15 boller og sæt dem på en plade med bagepapir. Efterhæver i 20 min. Pensl med æggehvider. Bages ved 200 grader i ca. 15-20 min.
|
|
Opskriften er vist 26089 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Cecilie - 2009-02-20 22:11:47 Hej. Jeg er lige blevet færdig med at bage kanelbollerne og har severet dem for 3 venner. Der er enighed om at de samger fuldstændig som almindelige boller uden kanel - så kom mere kanel i end opskriften anbefaler hvis i gerne vil have at bollerne smager af kanel. Ellers var de rigtig gode og luftige. Louise - 2008-02-22 13:58:23 Heii jeg skul holde en fest og laver dem til festen og alle syntes de smagt godt louise - 2007-09-16 09:42:38 jeg vil bare lide sige at jeg er tolv år og er ved at bage dem nu er de ved at hæve men det er en rigtitg god dej og ælte med og jeg håber at de smager godt Laila - 2005-01-01 01:01:01 De er meget nemme, også gode til børn. Fie - 2005-01-01 01:01:01 De bliver bedre hvis de hæver lidt længere. Lækre boller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne