Lækre havregryns kugler 02

Lækre havregryns kugler 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
portion 1 portion
SlikRet : Slik - Havregrynskugler

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Karina

Indsendt :      Red :
Lækre havregryns kugler 02, billede 4 Lækre havregryns kugler 02, billede 1 Lækre havregryns kugler 02, billede 2 Lækre havregryns kugler 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
35 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
90 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
0.5 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
  Pynt:
30 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Kakao, flormelis og havregryn blandes. Smør, honning og skummetmælk røres i. chokoladen (gerne over 50 %) smeltes over lav varme og tilsættes. Det hele æltes godt med hænderne og trilles i kokosmel. Kuglerne stilles koldt og opbevares i en plastikbox





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Havregrynskugler

karakterer:
Opskriften er vist 62661 gange,
og udskrevet 708 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5697 (1356 kcal)
KJ pr. portion 5697 (1356 kcal)
Vægt ialt 353 gram
Vægt pr. portion 353 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1613 KJ (384 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 14.8 gram
Kulhydrat 59.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-19 11:36:23
Vi brugte dobelt så meget havregryn da den ellers var for blød til at trille.

  -   2005-01-01 01:01:01
Dem skal jeg klart lave igen...

  -   2005-01-01 01:01:01
De er bare for gode... uhm.