Brød med spinatfyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Libanon Indsendt af : lullu Indsendt : Red : |
|
|
kom mel salt sukker i en brød maskine eller skål kom gæret i den håndvarmt vand så gæret smelter og hæld dem oven i melet bland det hele sammen indtil det bliver til dej put dejen på en lagen så den ikke klister på bordet.
vask og hak de friske spinat put dem i en skål og kom så kommen og citronmelis og salt i. bland dem godt sammen. lav rigigt små boller ud af dejen og rul dem ud som små pizzaer. kom lidt spinatfyld i hver stykke brød og luk dem som du har lyst. Husk at lukke godt ellers åbnes de når du skal til at vende dem om i ovnen. ovnen skal være varmt kom lidt ½liter olie i en dyb fad der tåler ovn varme. begynd så at lægge et par stykker af de brød med spinat i fadet og put fadet i ovnen indtil de er lysebrune. vend dem om og lad dem blive lysebrune på den anden side så tag dem ud. det smager vidunderligt og sundt. Tips: er så nemt når man få det læret. hvis i har opdaget der mangler noget skriv det. så kan jeg rette på det. |
|
Opskriften er vist 23668 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (19 stemmer) |
|
Kommentarer basmala - 2012-04-25 11:30:39 kom hakked kød i fyld det smager også godt. smør brød med lidt olie anonym - 2011-05-29 18:13:47 du har skrevet boller forkert janni - 2010-10-17 17:24:53 Hvor meget vand til gæret? Det ville være en fordel at få teksten delt lidt op. Den er svær at læse. anonym - 2010-02-11 16:24:47 Hvor mange brød giver denne opskrift betina larsen - 2008-11-17 10:16:51 er 2 kg spinat ikke lige i overkanten? mona - 2008-03-26 10:04:54 hej jeg har lige en spoergesmol kan jeg fryse dem i fryseren foer jeg laver dem i ovnen. malika - 2007-09-16 11:31:02 Hvordan kan det værr sundt? med 1/2liter olie: Nour - 2007-09-11 09:51:12 Det skal være med frisk spinat ellers smager de ikke godt. der er åbenbart meget stor forskel på frisk og frossen spinat i smagen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne