Kyllingeleverpostej 03
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt af : Katrine Lehd Indsendt : Red : |
|
|
Lever, løg, bacon og ansjoser hakkes i en foodprocessor-Æg, mælk, olie, salt peber, rasp, cognac røres i.
Dejen hældes i smurte forme og bages i vandbad 200 gr ca 45 min Tips: Kan fryses ubagt eller bagt |
|
Opskriften er vist 20211 gange,
og udskrevet 542 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke - 2017-03-04 05:49:59 Skal ansjoserne være i olie fra dåse eller friske ansjoser? Laura D - 2012-07-23 19:03:48 Er det muligt at bage den alm uden vandbad? Katrine Lehd - 2011-02-05 17:48:01 Jeg bager dem måske i mindre forme, derfor er 45 min. nok anonym - 2010-12-27 08:07:09 Jeg bagte den i en time. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne