Persillerodskompot
Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødløgene skæres i tynde strimler. Svitses på en pande i lidt olie i ca. 1 min. Skru ned for blusset og tilsæt en smørklat (kan evt. udelades) og persillerod, der er skrællet og skåret i fine tern. Lad det svitse i yderligere 2-3 min. Smag til med salt, peber og små dildstykker.
|
|
Opskriften er vist 8000 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne