Pangasius med rejer og bagte tomater
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Optø fisken og rejerne.
Tør fisken let og fold fisken til 4 pakker, se billedet. Læg den i et smurt ildfast fad og krydr med salt og peber. Skær tomaterne i halve, læg dem i et ildfast fad og krydr med salt, peber og et anstrøg af sukker (for at stimulere tomaternes sødme, ikke for at søde) - og dryp med ganske lidt olivenolie. Har du en frisk timiankvist, så er det nu, den skal frem. Gnid den mellem håndfladerne over tomaterne. Fisk og tomater bages ved 200 grader C varmluft i 20-25 minutter. Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Anret fisken med de optøede rejer, frisk dild og citron. Server tomater og kartofler til. |
|
Opskriften er vist 92076 gange,
og udskrevet 2787 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer sannie Thomassen - 2016-07-17 07:03:07 Virkelig god ret hurtigt at lave let og velsmagende Mig - 2011-03-20 13:03:02 Super, elsker den!! Nette83 - 2010-07-29 11:23:17 Har serveret den flere gange, når vi har haft gæster, og den er altid et hit. Supergod ret, der er rimelig nem at tilberede :) kronborg - 2009-01-19 12:17:48 Fisk og tomater skal i hvert sit fad. hennymormor - 2008-07-17 21:58:19 Skal fisk og tomater i hver sit fad ? Per - 2008-07-13 21:41:31 Der kan servers en kryddersmør eller hollandaise til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne