Pangasiusfilet på pande
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 98416 gange,
og udskrevet 1489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer C. Larsen - 2009-12-06 13:56:34 Er absolut en fisk man kan eksperimentere med. del fisken og læg imellem finthakkede løg og hvidløg, og masser af finthakket persille, lig smørklatter på, og lad stege i ca. 10-20 min. Læg ærter omkring fisken og perleløg. Riv en kartoffel og tilsæt masser af bredbladet persille, salt, måske lidt chili og bland det. Husk at knuge de revne kartofler fri for vand først. De steges i olie. Det er min ynglingsret. Og så er det ekstem billig at købe i Rema. 10 stk frossen lig med 30,- kr. - 3 kr.pr. stk. Det bliver altid er en billig goumet middag. anonym - 2009-02-23 13:43:28 Det er en hajmalle, en voksen udgave af paroon hajer man kan have i akvarie. Minder i smag om en havkat. middelspeed - 2008-04-06 06:59:11 hvad er det for en fisk den pangasius |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne