Ærøkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Margarine og sukker piskes lyst og luftigt, bland derefter resten af ingredienserne i.
Bages ved 200 - 225 grader C i 25 minutter. Smør overtræk over og bag kagen igen i 5 minutter. Serveres afkølet Tips: |
|
Opskriften er vist 8973 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne