Indbagt ost i filodej med timian

Indbagt ost i filodej med timian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 blade filodej
 lidtsmeltet smør
40 g.HØNG GyldenRød 39% (65+)
4 kvistefriske timian
2 kviste rosmarin
 lidtolivenolie
 lidtpasteuriseret æggeblomme
1 spsk.creme fraiche 18%
1 spsk.honning
 
Opskrift:
Udskær fire ens kvadrater af filodejen. Pensl de to stykker dej med lidt smør og læg en dejplade over. Del osten i to og læg et stykke på hver dejplade og læg en kvist timian og rosmarin på osten - dup med lidt olivenolie. Rul rundt og form som en "bonbon". Pensl med æggeblomme og krydr med timian. Bages midt i ovnen.

Server ostepakken på mønstret bund af cremefraiche og honning.





karakterer:
Opskriften er vist 10443 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-01 12:21:10
De blev rigtig gode! Serverede dog på en bund af ruccola og hjemmelavet pesto. Nem og delikat lille forret.

  -   2007-01-31 17:01:24
Ej perfekt! Det var lige sådan en opskrift, jeg havde i tankerne, da jeg skulle finde på en forret med min Saint Albray. Vender tilbage med kokkehuer, når den er afprøvet:)