Boller med A38
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gær med lunken vand.
Bland A38, olie og sukker i. Lige inden man kommer mel i skal salten i. Ælt det hele godt sammen. Dejen skal klister lidt. Skal ikke for hæve kun på pladen. Tril bollerne og læg dem på en smurt plade. Lad dem hæve ca. 45 min. Stil ovnen på 250 grader. Varmluft 220-230 gader. Bages ca. 10 min til de er gylden brune. Tips: Kan evt. komme solsikkekerner, hørfrø, valnødder eller linser i. Pensel kan undlades ellers med mælk eller æg. |
|
Opskriften er vist 44470 gange,
og udskrevet 741 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2014-10-25 12:10:11 Hvor mange boller bliver der til i denne portion? Gitte - 2010-10-24 16:57:50 Kanon boller men jeg kommer kun 600g. mel i det er rigeligt,,, :-) Tina - 2009-09-14 11:56:22 Hmm har jeg vejet forkert ? 700 gram mel er da ALT for meget. mads - 2007-04-10 15:58:02 nej nynne...!!! olien skal i ellers bliver de næsten ligesom allmindelige kedelige boller...!!! Nynne - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes 700 g mel er for lidt, men bollerne er virkelig gode! Man kan sagtens undvære olie, så bliver de lidt sundere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne