Gullasch uden tomater
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Kødet brunes i fedtstoffet.
Løgene skæres i tern og tilsættes sammen med hvidløg, paprika, peberfrugten i tern, salt og peber. Bouillon og gulerødderne i skiver tilsættes og retten småkoger i 1 time til kødet er mørt. Maizena røres op i kold vand og retten jævnes. Skal småkoge endnu 5 min. Tips: Serveres med kartoffelmos |
|
Opskriften er vist 24514 gange,
og udskrevet 745 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2017-06-13 11:32:13 Denne opskrift er nærmest den jeg fik i Slovakiet ude i bjergene. Forskellen er at de tilsatte to - tre spsk paprika, lidt frisk timian og salvie og den kogte i en STOR gryde over ilden i 6 timer dvs den var kogt ind og meget koncentreret. Tomater hører vist ikke til i en ægte gullasch. Denne opskrift er rigtig god. :-) Anni Vibeke - 2015-11-14 16:56:05 Denne Gullasch smager rigtig godt. Da jeg er allergisk overfor tomat 🍅, er jeg meget glad for bl.a. denne opskrift. Jeg serverer også kartoffelmos til. Skal forøvrigt lave denne opskrift i aften 😃 Lars - 2012-12-23 05:27:50 Tomatfri Gullasch - ja, hvad ellers? Har rejst meget rundt i Østrig/Ungarn og lært at lave en rigtig gullasch - ingen steder var de bare i nærheden af at nævne tomater. Ellers, som Morfred nævner - Kommen skal være med - og i øvrigt også laurbærblade. Ville personligt aldrig jævne den med Maizene når kødet er mørt. Drys alm. mel på sammen med paprika og rør lidt rundt til melet sætter sig på kødet - tilsæt så boullion lidt ad gangen til den rigtige konsistens opnås. mona - 2011-01-24 18:08:38 Vanvittig lækkert! Morfred - 2010-01-17 11:45:07 Har efterhånden smagt og nydt MANGE gullash-opskrifter. Fælles for alle de mest velsmagende er at der er spidskommen i. Jeg prøvede med 1/4 tsk spidskommen, rosenpaprika i.st.f. den søde, og lidt ekstra jævning, da vi spiser hele kartofler til. Det var mums. Steffen - 2005-01-01 01:01:01 Kanonlækker! Jeg brugte flydende Becel som fedtstof, gul peber i stedet for rød og jævnede med Maizena sovsejævner (lys). Fulgte derudover opskriften nøje Anni - 2005-01-01 01:01:01 Denne tomatfri Gullasch smager fremragende. Jeg tilføjede lidt mere bouillon. Jeg kan stærkt anbefale denne ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne