Tomatsuppe med friske tomater 02

Tomatsuppe med friske tomater 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Marianne

Indsendt :      Red :
Tomatsuppe med friske tomater 02, billede 4 Tomatsuppe med friske tomater 02, billede 1 Tomatsuppe med friske tomater 02, billede 2 Tomatsuppe med friske tomater 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Laurbærblade
   
1000 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
6 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
6 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
Opskrift:
Opvarm olie i en gryde. Tilsæt gulerødder, løg og bladselleri, alt sammen finthakket, de pressede hvidløg og laurbærbladet. Rør rundt og lad det simre i et kvarter under låg.

Når grøntsagerne er blødgjort, tilsættes tomaterne i både samt de soltørrede tomater i strimler. Lad det simre i 25-30 minutter, til grøntsagerne er møre.

Imens koges suppehornene efter anvisningen på posen. Suppehorn kan evt. undlades, hvis suppen skal bruges som forret.

Tilsæt hønsebouillon, lad det koge op og rør rundt.

Fjern laurbærbladet og blend suppen så den bliver jævn. Kan evt. sies, hvis du ønsker en helt jævn suppe. Herefter tilsættes piskefløde så suppen bliver dejligt cremet. Smag til med salt og peber.

Til sidst tilsættes den færdig-kogte pasta.

Suppen serveres rygende varm.





karakterer:
Opskriften er vist 64085 gange,
og udskrevet 803 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6511 (1550 kcal)
KJ pr. Pers. 1627 (387 kcal)
Vægt ialt 2458 gram
Vægt pr. Pers. 614 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 264 KJ (63 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu