Chokoladesnegle
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Mariposa Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren røres ud i den lune mælk og smeltet smør, sukker og salt tilsættes. Bland godt. Mel og vanille røres i og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter.
Imens røres fyldet sammen. Dejen deles i to stykker, der rulles ud til 2 rektangler (20x30 cm). Fyldet fordeles på de to rektangler og smøres ud. Rektanglerne rulles stramt sammen fra den brede ende og skæres hver ud i 20 snegle. Den løse snip på hver snegl bøjes ind under sneglen og de lægges med snippen nedad på en bageplade eller i små papirforme. Efterhæver i 30 minutter. Sneglene pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 225 grader C i 8-10 minutter. Afkøles på bagerist og pyntes med glasur. |
|
Opskriften er vist 27237 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-05 10:49:24 Den er god astrid <3 - 2008-01-13 12:05:59 hej med dine snegle smager okay men man kunne godt komme lidt mer sukker i. men ellers gode. hej hej hilse sukker grisen. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne