Stegt Kalkun Gammeldags
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Indsendt : |
|
|
Kalkunen gøres i stand og senerne trækkes ud af lårene. Den gnides med salt og peber, brystbenene bøjes eller knækkes og bryst, lår ombindes med tynde spækskiver. Kalkunen sættes op og belægges med margarine, før den lægges på siden på risten i bradepanden og stilles i ovnen. Kalkunen sættes i en kold ovn og steges ved 160 grader i
3½ - 4 timer, den vendes når halvdelen af tiden er gået.
Skyen hældes fra og den efterbrunes ved 250 grader med åben ovndør el. ventil. Skyen skummes for fedt, koges op med fløde, jævnes og smages til med salt og gelè. Serveres med brunede eller franske kartofler, samt salat, kompot eller syltetøj evt. også kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 29354 gange,
og udskrevet 705 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne