Sesambagt kulmule med ristede bønner og purløgsbeurreblanc
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kulmulefileterne skæres i passende portionsstykker, vendes i sesamfrø og krydres med salt og peber. Bages i ovnen i ca. 12 min. ved 180 grader C. alm. ovn.
Bønnerne skylles og ristes let på en pande. Løget hakkes fint og kommes i en gryde, ristes let, tilsættes hvidvin og koges ind til 1/3-del. Smørret tilsættes, og saucen må herefter ikke koge. Når smørret er smeltet, tilsættes finthakket purløg, og saucen smages til med salt og peber. Server retten med nye, danske kartofler. |
|
Opskriften er vist 39895 gange,
og udskrevet 1090 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Helle. - 2010-11-01 19:53:22 Virkelig lækkert! Saucen startede jeg med lidt skalotteløg i en gryde i olie og derpå hvidvinseddike, og lige lade eddiken dampe af og så hvidvinen på. Jeg brugte ikke purløg, men den rene sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne