Præstekraver
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smørret og gæren smuldres i melet, og fløden tilsættes.
Det hele æltes godt sammen og udrulles i en aflang firkantet plade på 1 cm. tykkelse.
Denne skæres i strimler på ½ cm. brede med en skarp kniv.
Disse formes til kranse, der dyppes i sammenpisket æg og groft sukker.
Bages lysebrune ved 200 grader C i ca. 10 minutter. Tips: Der skal ikke sukker i dejen |
|
Opskriften er vist 5640 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne