Zimtstangen
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : |
|
|
Alle ingredienser blandes til en glat dej som man så lader hvile natten over. (Helst overdækket med et klæde, men udenfor køleskab).
Næste dag kan man så forme dejen i stænger eller bogstaver eller lign. Man pensler med æggehvide og bager ved middelvarme til brødet er lysebrunt. (ca. 180 grader i ca 30 min) |
|
Opskriften er vist 13285 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne