Rugmelsstegt rødspættefilet med løgkompot
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgkompot:
Løg og rødløg snittes og svitses i lidt smør/olie på en pande, til de er bløde. Heri tilsættes dijon sennep, kapers og fløde. Kompotten koges ind, så den får en cremet konsistens. Den smages til med salt og peber, og til sidst tilsættes hakket persille. Rugmelsstegt rødspættefilet: Rødspættefileterne foldes og vendes i rugmel, krydres med salt og peber og steges ca. 2 minutter på hver side. Servereres med kartofler eller pasta samt tyttebærsyltetøj. |
|
Opskriften er vist 21807 gange,
og udskrevet 452 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne