Hjemmelavet sky

Hjemmelavet sky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Hjemmelavet sky, billede 4 Hjemmelavet sky, billede 1 Hjemmelavet sky, billede 2 Hjemmelavet sky, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
7 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Kulør
   
Opskrift:
Husblassen udblødes i koldt vand ca. 5 min.

Vandet bringes i kog med bouillonterninger. Suppen farves med kulør og smages evt. til med sherry.

Husblasen tilsættes den varme suppe som afkøles let inden den hældes i plastbøtte, bradepande eller ildfast fad. En condibøtte 20x20 passer perfekt hertil.

Afkøles nu i køleskab mindst 3-6 timer men gerne natten over.

Tips:

I bouillonterninger er der lidt fedt og urenheder, så skal det være en helt klar sky så se om du kan skaffe skypulver.

Skypulver har også den fordel at det blot skal tilsættes vand og koges op, resten er i pulveret.





karakterer:
Opskriften er vist 80245 gange,
og udskrevet 864 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 311 (74 kcal)
KJ pr. Portion 311 (74 kcal)
Vægt ialt 531 gram
Vægt pr. Portion 531 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 58 KJ (13 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu