Kafta/kufta
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Mellemøsten Indsendt : Red : |
|
|
persille og løg hakkes fint og blandes sammen med køddet. salt og peber tilsættes. "Køddejen" fordeles i et fad. tomaterme skæres i skiver og fordeles ovenpå kødet. Kartoflerne skrælles og fordeles ovenpå retten. kartoffel-skiverne kan evt. steges lidt i olie før de lægges oven på retten.
retten steges i ovnen ved 220 grader i 30-40 min
Tips: serveres sammen med kogte ris og salat. |
|
Opskriften er vist 15794 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-08-19 17:03:36 At læse ud fra ingredienserne, kunne det tyde på at der menes Kafta og ikke Kufta som retten hedder her! Prøv at servere lune naanbrød til og en skål finthakkede tomater m/finhakket agurk uden skræl, friske basillikums blade, rosiner og en klat cremefraiche 9% :) det smager herligt til Kafta/kufta Ulla - 2007-09-09 20:51:34 Nem og lækker... man får en fin middag, som ikke er specielt krævende. køddet kan evt også formes som boller og dækkes med tomater og kartofler! Anita - 2005-01-01 01:01:01 Der kan sagtens tilføjes paprika og spidskommen, samt en tomatsovs til at hælde over,så der er lidt til risene. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne