Kafta/kufta

Kafta/kufta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Mellemøsten

MellemøstenIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
1 løg
1 lille bundt persille (helst bredbladet)
3 tomater
 evt.3 kartofler
 salt
 peber
 evt.lidt chilli
 
Opskrift:
persille og løg hakkes fint og blandes sammen med køddet. salt og peber tilsættes. "Køddejen" fordeles i et fad. tomaterme skæres i skiver og fordeles ovenpå kødet. Kartoflerne skrælles og fordeles ovenpå retten. kartoffel-skiverne kan evt. steges lidt i olie før de lægges oven på retten. retten steges i ovnen ved 220 grader i 30-40 min

Tips:

serveres sammen med kogte ris og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 15794 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-19 17:03:36
At læse ud fra ingredienserne, kunne det tyde på at der menes Kafta og ikke Kufta som retten hedder her! Prøv at servere lune naanbrød til og en skål finthakkede tomater m/finhakket agurk uden skræl, friske basillikums blade, rosiner og en klat cremefraiche 9% :) det smager herligt til Kafta/kufta

  -   2007-09-09 20:51:34
Nem og lækker... man får en fin middag, som ikke er specielt krævende. køddet kan evt også formes som boller og dækkes med tomater og kartofler!

  -   2005-01-01 01:01:01
Der kan sagtens tilføjes paprika og spidskommen, samt en tomatsovs til at hælde over,så der er lidt til risene.