Tunmousse 25
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : JAS Indsendt : Red : |
|
|
Mos det afdryppede tunkød med dild og rør mayonnaise, creme fraiche, salt, peber og revet løg.
Smelt opblødt husblas over vandbad, tilsæt citronsaft og rør det i tunblandingen. Pisk fløden og vend det i. Fyld moussen i en oliesmurt springform og lad den stivne koldt. Vend ud på et fad ved serveringen. Pynt med kaviar, halve agurkeskiver og klippet purløg. Denne mousse kan udmærket fryses. Tages da op ca. 4 timer forud og pyntes ved serveringen. Tips: Denne forret er ret populær blandt mine venner og kollegaer - den er helt fantastisk. Jeg serverer gerne også rejser og dilddressing og flute sammen med og det bliver den ikke ringere af. |
|
Opskriften er vist 23879 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer MizzFighter - 2007-12-13 12:37:18 Uhm den lyder lækker, den skal prøves :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne