Tunmousse 25

Tunmousse 25, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : JAS

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 ds.tun vand (300 g kød)
1 spsk.tørret dild
200 g.god mayonnaise
2 spsk.cremefraiche 18%
 salt
 peber
2 spsk.revet løg
12 Husblas, blade
2 citroner saft heraf
5 dl.fløde
 
 Pynt:
1 glaskaviar
0.5 agurk
 Purløg
 
Opskrift:
Mos det afdryppede tunkød med dild og rør mayonnaise, creme fraiche, salt, peber og revet løg.

Smelt opblødt husblas over vandbad, tilsæt citronsaft og rør det i tunblandingen.

Pisk fløden og vend det i.

Fyld moussen i en oliesmurt springform og lad den stivne koldt. Vend ud på et fad ved serveringen. Pynt med kaviar, halve agurkeskiver og klippet purløg.

Denne mousse kan udmærket fryses. Tages da op ca. 4 timer forud og pyntes ved serveringen.

Tips:

Denne forret er ret populær blandt mine venner og kollegaer - den er helt fantastisk. Jeg serverer gerne også rejser og dilddressing og flute sammen med og det bliver den ikke ringere af.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 23893 gange,
og udskrevet 656 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-13 12:37:18
Uhm den lyder lækker, den skal prøves :o)